Не познавам Мартин-Нотариуса. Освен че не съм ходил в този клуб, от

...
Не познавам Мартин-Нотариуса. Освен че не съм ходил в този клуб, от
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не познавам Нотариуса. Призовавам да направят комисия и за Алексей Петров

„ Не познавам Мартин-Нотариуса. Освен че не съм ходил в този клуб, от 7-8 години съм с защита от НСО. Има избран лист на местата, на които съм ходил. Призовавам да създадат комисия и за Алексей Петров. Не вършат, тъй като не е безвредно. Мартин-Нотариуса е един треторазряден лъжец и е безвредно да си приказват всевъзможни нелепости. Затова направиха комисия – с цел да си вършат политически фойерверки. Да създадат и за Къро комисия, и за Петьо Петров “.
Прочетете още
Това сподели някогашният основен прокурор Иван Гешев пред публицисти, съобщи bTV.
 
„ Четири години съм поддържал изключителна хигиена на контактите си и не съм ходил безусловно на никое място, в това число с децата си, с изключение на в станциите на прокуратурата “, добави Гешев.

Той разяснява изказванията за лист с имена на магистрати с карти в частния клуб на Мартин Божанов-Нотариуса.  

„ Ако този лист е същият, който виждам в уеб сайтове, най-вероятно някой народен представител си го е написал, пуснал си го е самичък и си го чете самичък в Народното събрание. Като виждам имената, описът е изработен единствено да дискредитира избран кръг хора. Те унищожиха правораздаването, овладяха го политически и в този момент сме на равнище престъпност от 90-е години “, уточни някогашният основен прокурор.

Гешев отхвърли да е викан на разпит по случая „ Нотариуса “.

„ Имам информация за такива следствия, само че не мога разясня информация, която ми е станала известна служебно, тъй като нося отговорност. Да, осведомен съм, че е имало такива следствия. Тези следствия са почнали, до момента в който аз съм бил основен прокурор. Докато аз бях основен прокурор Петьо Петров се укри и се започнаха дейности по отношение на него “, сподели Иван Гешев.

Според него Петьо Еврото е жив.
 
Иван Гешев внесе в Софийския областен съд две тъжби против правосъдния министър Атанас Славов и против някогашния вътрешен министър Емануил Йорданов за клюка. Причината - твърденията им, че някогашният обвинител №1 е имал връзка с кръговете към Мартин Божанов-Нотариуса и Петьо Петров-Еврото. Иван Гешев е предявил цивилен иск за 20 000 лева и по двете каузи.

„ Мислех да предявя цивилен иск за 30 сребърника, само че нямаше да го схванат. Тези хора ги боли единствено когато усетят някакъв удар по джоба. Директно съм заявил в жалбите си, че сумата, която се присъди по гражданския иск за породените ми вреди ще даря на деца в неравностойно състояние. Както се споделя в една ария „ Няма такава страна “, ние ставаме може би единствената страна в Европейски Съюз, където съдят за клюка министър на правораздаването. Ето това е правосъдната промяна на министър Славов – да приказваш неистини по малкия екран. Представете си какво вършим със законите и всичко друго. Аз ще го потвърдя в съда и той най-вероятно ще бъде наказан “, разяснява Гешев.
 
Той сподели, че за момента не счита да съди за клюка и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, защото думите му: „ Има едно име, което излиза „ пред скоби “ и в двата кръга и това е на някогашния основен прокурор (Иван Гешев), той е обвързван и с двата кръга към Петьо Петров-Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса “ не представлявали клюка. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР